Unna dig en lyxweekend

Det är lätt att drömma om exotiska resmål och femstjärniga hotell när man tänker på lyxsemester. Men man behöver inte chartra ett Boeing-plan och flyga i timtal för att unna sig lyx. Det finns i överflöd bara någon timme med bil bort hemma i Sverige. Jag talar naturligtvis om att gå på spa.

De svenska spaanläggningarna är många och i världsklass. De finns utspridda över hela landet och erbjuder en lyxupplevelse på beställning. Med oerhört skicklig personal, ett stort utbud med traditionella spabehandlingar och exotiska influenser på menyn, samt exklusiva miljöer i klassisk stil kan de mäta sig med och vinna över femstjärniga turisthotell när det gäller standard, komfort och avkoppling.

Att åka på en spaweekend behöver inte kosta skjortan heller. På spaweekendhotell.se finns Sveriges alla spahotell samlade. Här kan du se bilder, jämföra behandlingar och priser, samt se vad andra kunder tycker om de olika anläggningarna. Du kan enkelt och överskådligt skaffa dig en översiktsbild över utbudet och skräddarsy den lösning som passar dig bäst.

Genom att boka via spaweekendhotell.se kan du vara säker på att du får unna dig den där helgen för dig själv, med sambon eller bästa vännen, som du så väl behöver.

Att åka på spaweekend innebär som sagt en hel del lyx. På anläggningen tar kunnig och erfaren personal hand om dig från det att du checkar in tills det är dags att checka ut. Under tiden serveras du frukost, lunch, middag och ibland eftermiddagsté. Du blir omhändertagen för sköna behandlingar och inpackningar. Du blir uppassad och serverad i relaxens bubbelpool.

I hela Sverige finns det många alternativ när det gäller spaanläggningar, så du behöver aldrig åka särskilt långt för att hitta närmaste spa. Däremot ligger de ofta i utkanten av städer eller strax utanför för att få till den där sköna, avkopplande atmosfären. Med lite distans till storstädernas puls är det lättare att släppa vardagen, koppla bort all stress och bara njuta av att vara här och nu.

Även om det inte ingår i priset är det också en typ av lyx. Vilka spaanläggningar som ligger i närheten av din hemstad ser du lätt på spaweekendhotell.se.

Andra typer av lyxweekends kan vara att checka in på ett femstjärnigt hotell i någon storstad över helgen och njuta av utbudet, eller unna sig en dyrare sista minuten till lite varmare breddgrader. Alternativ finns i överflöd, och det är värt att hålla i bakhuvudet att lyx inte behöver vara svårt eller omöjligt.