Unika hotell i London

London är charmig och unik stad, som självklart då också har en del unika och speciella hotell. Som turist besöker man staden för ett flertal olika ändamål, men oavsett om man reser dit för att shoppa och underhålla sig eller för en romantisk weekend, det flera hotell att välja bland.

St Martins Lane
Detta är ett trendigt hotell som ligger vid gatorna i Londons West End, nära stadens teatrar, nattklubbar, restauranger och biografer. Med andra ord mitt i nöjescentrum. Philippe Starcks har designat hotellet i en nyskapande anda, bland annat med moderna skulpturer och konstverk som går att finna i lobbyn. Hotellrummen har moderna bekvämligheter som dockningsstationer för Ipod och platt tv med satellitkanaler. Dessutom har hotellet en populär restaurang och bar som hålls öppen långt in på natten.

The Milstone Hotel
Ett annat hotell som går i en lugnare, mer harmonisk takt är The Milstone Hotel. Det är ett lyxigt femstjärnigt hotell som erbjuder sina gäster en butler vid ankomsten, romantiska rum med antika möbler och en mysig lounge där man i lugn och ro kan avnjuta en afternoon tea. Dessutom har man utsikt över Kensington Garden.

The Portobello Hotel
Detta hotell beskrivs bäst som en romantisk herrgård i klassisk engelsk viktoriansk anda. Det är beläget i Notting Hill och erbjuder storslagna rum som andas romantik. Hotellet har en fin terrass och är känt över flera städer och länder som en romantisk tillflyktsort.

Church Street Hotel
Ett boende i latinamerikansk och Kubansk stil går att finna även i London, vid namn Church Street Hotel. Det är beläget i Cambell, en bit från centrum. Rummen är romantiskt fräscha i ljusa färger, med detaljrik inredning som handmålat kakel och handgjorde möbler. Dessutom har rummen med sig saker från andra länder, så som badrumsartiklar från Korres, för att förstärka den latinska känslan av ett kärleksnäste.