Sparesa till Polen – Spar pengar till behandlingarna

Även om det inte kostar speciellt många hundralappar att flyga till England eller ta färjan till Tyskland så kan en sparesa till dessa länder ändå kosta en hel del. Det beror på att det inte är resekostnaden som är den stora utgiften utan uppehället, maten och inte minst behandlingarna. För de som hellre vill lägga pengar på många och underbara behandlingar istället för att lägga pengar på dyra hotellrum kan Polen rekommenderas. Landet är ett av de få länder som ligger relativt nära Sverige som fortfarande har mycket låga priser gällande både boende, mat och övrigt i samhället.

Landet ligger så pass nära att man antingen kan välja att flyga eller åka buss dit. Som ett exempel kan nämnas att det (2014) erbjuds sparesor till Polen för ca 6300kr. Det som då ingår är resa, hotell, 15 behandlingar och helpension i nio dagar. Med andra ord betydligt billigare än att få detta i Sverige. (Info från Polenupplevelser.com).

Med så många olika behandlingar att välja mellan kan man testa sig fram gällande allt från peeling och lerinpackningar till ansiktsmasker och andra ansiktsbehandlingar. För den ovane kan det däremot vara smart att vara insatt i vad olika behandlingar innebär. För även om de presenteras på engelska är det inte alltid man förstår vad exempelvis face mapping eller age smart treatment är för något.

Så spar pengar på resan och lägg dem istället på sköna massagebehandlingar, ansiktsbehandlingar eller annat som får dig att må bra och se bra ut.

Vi önskar en trevlig resa !

PS: För de som undrar vad face mapping och age smart treatment är så kommer här en enkel förklaring.

Face Mapping är en ansiktsbehandling som går ut på att huden analyseras varpå man genomför peeling, porrengörning, massage och andra genomgående behandlingar utformade enbart för ansiktet. En helhetsgenomgång kan man säga.

Age Smart Treatment är precis som namnet antyder en behandlingsform för att motverka rynkor och annat som avslöjar åldrande.