Riktigt glamourösa hotell i Thailand

Att åka på semester handlar för vissa om att lämna alla bekvämligheter hemma och bo i tält eller en stuga utan tillgång till rinnande vatten eller el. För andra är målet på semester precis tvärtom. Att få uppleva lyx, service och bara njuta av att allt är serverat. Tillhör du den andra gruppen av människor, d.v.s. du föredrar lyxen så finns några hotell i Thailand att välja mellan.

  1. 1.       Trisara

Ett hotell som ligger i Phuket och med en prislapp på knappt 7000kr per natt så förväntar sig gästerna att allt ska vara perfekt – det är det också. Det som oftast uppskattas med detta hotell är att det är så privat. Detta trots att det ligger i en av de mest populära turiststäderna. Eller vad sägs om att bo i en enskild villa med egen pool. Starta dagen på uteplatsen med fantastisk utsikt över havet.  På eftermiddagen slappnar man bäst av i den lyxiga spaavdelningen. Även den helt privat så med andra ord har man har man ett privat rum som även det bjudet på fantastisk utsikt över omgivningen.  Kan det bli bättre?

  1. 2.       Pimalai

Detta hotell ligger på ön Koh Lanta. Även om man inte bor lika privat som på hotellet Trisara så är det ändå lugnet som lockar många hit. Här finns nämligen inte mängder av hotell i närheten och istället är det den härliga djungeln eller havet som man stöter på i omgivningen. De minsta villorna är på ca 200kvm och sedan blir det bara större, bättre och mäktigare. När det är dags att äta har man att välja mellan åtta olika restauranger och med det utbudet kan man hitta maträtter från världens alla hörn. Kanske inte så konstigt att det då kommer turister från världens alla hörn hit för att njuta av lugnet och den goda maten.

  1. 3.       The Sukothai

Även om det är ett fint hotell så är det inte ett av de mest lyxigaste. Men allt beror på vad man lägger i det ordet. Oavsett vilken dag det är på veckan så kan man njuta av chokladbuffé i restaurangen. För några blir det den avgörande faktorn när man ska välja hotell.

Även om alla dessa hotell i Thailand har några saker gemensamt så har de alltså något olika inriktning. Alla har hög standard, extremt bra service och höga priser. Men därutöver skiljer de sig åt. Så när du ska boka- sök hotell i thailand som passar dina behov. Läs på och se var du får mest av det du själv vill ha.

Publicerat den
Kategoriserat som Hotell

1 kommentar

  1. Pingback: När inte priset avgör hotell (Thailand) - Leva utomlands

Kommentarer är stängda.