Hotellnätter i Sundsvall ger gratis tidningsprenumerationer

De som ofta åker till Sundsvall och vill bo ett på ett lite finare hotell kan med fördel välja Elite Hotel Knaust. Både för att det är ett fyrstjärnigt hotell med hög standard och för att det ligger så centralt i Sundsvall. Utöver det har även hotellet ett poängsystem som gör att man samla poäng som sedan byts in mot allt från hotellnätter och hyrbilsdagar till tidningsprenumerationer och presentkort.

Med tanke på att en natt kostar ca 900kr dröjer det inte länge förrän man tjänat in poäng för att få de billigare sakerna som går att få genom att växla in poängen. Vill du ha en tidning –eller en gratis natt i sviten?

1500poäng – För enbart 1500 poäng får man 3 nummer av tidningen RES. En tidning med fokus på resandet och som kommer ut med 6 nummer varje år. Med andra ord bjuds hotellbesökaren på en halvårsprenumeration så fort man betalat nätter för 1500kr. Med andra ord redan efter att andra natten är bokad.

Beroende på tidning och längd på prenumeration behöver olika många poäng samlats in. Med andra ord krävs det olika många hotellnätter för att få sina tidningar. Allt från 1500poäng till 20.000 poäng kostar dessa. Med tanke på att en krona ger en poäng tar det alltså väldigt olika lång tid att samla ihop rätt antal poäng.

60.000poäng – Betydligt fler poäng, än vad som behövs för en prenumeration, krävs för att få en gratis natt på bästa rummet på hotellet. Den som tjänat ihop 60.000 poäng kan nämligen se fram emot en natt i sviten. Lyxigt, speciellt och något som verkligen uppskattas.

Det är kanske lätt att tro att det är omöjligt att komma upp i de större summorna av poäng. Men det ska då tilläggas att det är fullt möjligt att dra sitt poängkort när större grupper kommer. Varje tillfälle får man samla poäng från upp till fem personer. Om fem personer vardera betalar 2700kr (tre nätter) blir det sammanlagt 13500poäng. Efter fyra sådana ”långhelger” har poängen tjänats in.