Fina spahotell i Polens Sopot

Vackra Sopot, ligger vid Gdanskbukten i norra Polen och är känd just som kur- och badort. En utmärkt stad för den som söker spa med andra ord. Staden är relativt liten med sina 37 000 invånare, något som säger en del om den: Sopot är en lugn och idyllisk stad belägen vid vattnet. Den som vill komma iväg för att slappna av och komma bort, bör överväga Sopot. Enligt sajten Cityhotels.se är det en av Östersjöns främsta turistorter under sommarhalvåret.

Mera Spa Hotel

Hotellet själva säger följande:

”Mera Spa Hotel i Sopot, Polen, är dedikerade att hjälpa dig i vissa särskilda områden. Vi utför inte mirakel. Vi leder dig bara i rätt riktning.”

Hos Mera Spa Hotel i Sopot kan man få hjälp med att hantera stress och få hjälp att nå djup avslappning. Här kan man också genom anti-age-behandlingar. Aktiviteter anordnas både inom- och utomhus.

I spat finns flertalet pooler. Hotellet lämpar sig bra att ta med barnen till, då det finns en lite inomhuspool för de yngre. Samtidigt kan föräldrarna slappna av i större pooler och kanske använda undervattensmassagen eller de konstgjorda vattenfallen.

Alla kan sedan njuta av deras jacuzzis (4 st), varav två av dem finns på en terrass utomhus, bland sanddynorna.

En annan spännande pool är panoramapoolen som är belägen på hotellets tak. Panoramapoolen är endast öppen för gäster över 16 års ålder. Tänk på att panoramapoolen endast är öppen sommartid (mellan maj och september).

Sofitel Grand Sopot

Med utsikt över Östersjön och hotellets egna privata strand, kombinerar det exklusiva hotellet Sofitel Grand storslagenhet och avslappning.  Hotellet har 127 rum, varav 8 av dem är sviter.

Sofitel Grand Sopot är ett hotell som det passar att med hela familjen till. Här också finns en spaavdelning som enligt hotellet ger total avslappning. I träningscentret bjuds man på utsikt över hotellgården samtidigt som man kan använda den senaste teknologin inom fitness för att träna.